Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
30/06/2015 - El Butlletí municipal del mes de juliol ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 274 corresponent al mes de juliol de 2015, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

El Ple de Constitució del nou Ajuntament, l'elecció de Josep Perpinyà com a nou alcalde de Sant Just Desvern fruit del pacte de govern entre PSC, ERC i Movem Sant Just, i informació per conèixer els regidors i regidores que formen la nova Corporació municipal són els articles que obren aquest butlletí. Les declaracions de tres ... Continuar llegint


30/06/2015 - Consulta la informació de la nova Corporació Municipal a #santjust.cat

Ja es pot consultar en una mateixa pàgina web de santjust.cat la informació referent a la nova Corporació Municipal. Des del vídeo del Ple de Constitució del nou Ajuntament en el qual es va proclamar alcalde Josep Perpinyà fins al Pacte de Govern signat per les 3 formacions que configuren el Govern de coalició (PSC, ERC i Movem Sant Just).

En aquesta mateixa pàgina també hi ha una fitxa descriptiva de les 17 persones regidores del nou Consistori, amb les retribucions assignades en funció de les seva dedicació i les adreces de correu electrònic ... Continuar llegint


30/06/2015 - En marxa els treballs d'arranjament i manteniment del camí de la Muntanya de #santjust

Aquesta setmana s'ha iniciat l'actuació d’arranjament i manteniment del camí de la Muntanya. Els primers treballs, que es faran durant el mes de juliol, consisteixen a executar la nova canal de formigó i les lloses de formigó a les interseccions de camins o les entrades de les propietats. 

A partir del mes d’agost es farà un tractament superficial al camí per millorar i augmentar la durabilitat del bon estat del camí de terres. Mentre es fa aquesta fase la circulació pel camí de la Muntanya quedarà afectada i l'accés serà restringit. 

S’actua sobre una longitud ... Continuar llegint


30/06/2015 - #santjust.cat: millores en el servei de cita prèvia telefònica a l'atenció primària

A partir de l'1 de juliol totes les trucades que es facin per demanar dia i hora de visita a qualsevol dels centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut seran ateses per operadores. Fins ara, aquest servei s’oferia a través d’un sistema extern de resposta robotitzada. Amb aquest canvi, l’organització vol millorar l’accessibilitat de les persones usuàries als serveis d’atenció primària i el seu grau de satisfacció amb el servei de cita prèvia telefònica.

Gràcies a la internalització d’aquest servei, les persones que truquin als telèfons de cita prèvia 93 326 89 01 ... Continuar llegint


29/06/2015 - Comencen els treballs d'arranjament de la coberta de la masia de can Freixes a #santjust

Les obres d'arranjament de la masia de can Freixes, del segle XVIII, ja estan en marxa. Tot i que el projecte preveu diferents actuacions, aquests dies s'ha iniciat una primera fase que suposarà el manteniment d'una part de la coberta de la masia. Atès el seu mal estat s'executaran reforços estructurals sota la coberta, l'impermeabilització del taulell, la substitució d'alguns elements de fusta, l'arranjament puntual de les xemeneies i la substitució de les teules trencades. Aquests treballs està previst que finalitzin la primera setmana d'agost. 

Per més endavant resta pendent una altre fase per connectar ... Continuar llegint


29/06/2015 - El conte on line en anglès fet per l'alumnat de les escoles i l'Institut es pot veure a #santjust.cat

El "Tale online" és un conte escrit per l'alumnat de 6è i 1r d'ESO compartit a la xarxa que ara es pot veure a l'apartat Educació de santjust.cat. L'alumnat de 1r de ESO, distribuit per grups, escriu capítols del conte (escriptura narrativa en anglès), on la mascota guanyadora és la protagonista de la història. Cada grup de primària, després de llegir el conte, fa la il·lustració d'un capítol (comprensió lectora). Així és com han fet 9 històries diferents i cada centre les ha incorporat a la seva biblioteca escolar. 

El "Tale online" és ... Continuar llegint