Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
14/07/2015 - Renovació dels consellers i conselleres de l'empresa municipal de #santjust

Amb la formació del nou Ajuntament s'ha constituït també el consell d'administració de Promunsa, l'empresa municipal de l'ajuntament, que funciona amb uns òrgans determinats: la Junta General (formada pels regidors/es del Ple Municipal) i el Consell d'Administració -les persones membres dels quals són proposades pels grups municipals. 

La Junta General extraordinària de Promunsa, que presideix l'Alcalde, va nomenar ahir les persones que formen el Consell d'Administració de la societat:

-Dolors Leyva Grasa (PSC)

-Xavier Pagès i Mercadal (PSC)

-Albert Torrent i Cervera (CiU)

-Jaume Campreciós i Colet (ERC)

-Agustí González Baranda (Movem Sant Just)

-Manel ... Continuar llegint


13/07/2015 - @TurismeBaixLlob i @Tram_Barcelona promocionen #santjust i #baixllobregat amb #RutadelTram

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa una nova edició de la campanya de promoció de la comarca del Baix Llobregat –De Ruta amb el TRAM- amb la col·laboració del Tramvia Metropolità i els ajuntaments de Sant Just Desvern, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Feliu. Amb l'objectiu que les persones visitants descobreixin tots els atractius turístics d'aquests cinc municipis per on passa el Trambaix (línies T1, T2 i T3), des dels itineraris modernistes, museus, parcs i jardins, restaurants fins a llocs emblemàtics, i amb nous descomptes i promocions a les visites ... Continuar llegint


10/07/2015 - La ciutadania de #santjust ja pot sol·licitar qualsevol tipus d'informació municipal a l'Ajuntament

A partir de l’entrada en vigor de la llei de transparència l’1 de juliol passat, qualsevol persona major de 16 anys pot sol·licitar qualsevol tipus d’informació municipal al consistori a través d’unes instàncies específiques. A l'Oficina de Gestió Integrada de l'Ajuntament hi ha un formulari de Sol·licitud accés informació pública, que també es pot trobar a la seu electrònica de santjust.cat. En ambdós casos cal portar el formulari presencialment a l'Ajuntament per tal de registrar-lo.

Les persones que tenen acreditació digital també poden fer-ho per mitjà d'un tràmit a Internet, sense haver de ... Continuar llegint