Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
28/01/2016 - Aquesta tarda, Ple Municipal corresponent al mes de gener de 2016

El Ple municipal se celebra avui, 28 de gener a les 19h a la sala de sessions de l'Ajuntament. En aquesta sessió plenària està previst estimar la sol·licitud de la persona propietària de la masia de Can Sagrera per beneficiar-se del 50% de reducció de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres, donar que es tracta d'un edifici catalogat inclòs al Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Artístic i Arquitectònic de Sant Just Desvern. 

També s'haurà de ratificar el decret referit als deutes ja incobrables per part de l'Organisme de Gestió Tributària. S'eleva al Ple una ... Continuar llegint


28/01/2016 - Accés restringit a Can Padroseta durant 3 mesos per obres de millora

A principis del mes de febrer es preveu l’inici de les obres de construcció d’un mur de contenció a l’aparcament de can Padroseta, per la qual cosa l'accés de vehicles a aquesta zona quedarà restringit als vehicles autoritzats. 

L’aparcament restarà tancat al públic per veure’s afectat per les obres. Tot i així, es permetrà aparcar als vehicles autoritzats i també als vehicles que poden fer ús de la plaça per a persones amb mobilitat reduïda.

El veïnat del carrer de Can Padroseta podrà seguir accedint als seus guals, i només es veuran afectats si cal realitzar ... Continuar llegint


27/01/2016 - Ja podeu fer la inscripció per al Concurs de Disfresses del Carnaval 2016 de #santjust

El dilluns 25 de gener es va obrir el termini per inscriure's al Concurs de Disfresses que se celebrarà el dissabte 6 de febrer dins de la GRAN RUA DE CARNAVAL que és l'acte central de tot un seguit d'activitats previstes per aquest Carnaval 2016.

Teniu temps per formalitzar la inscripció fins al 4 de febrer i trobareu les bases i la butlleta d'inscripció a santjust.cat.

Les categories i premis per al 2016 són:

-millor comparsa: 600 €

-millor comparsa escolar: 700 €

-millor grup: 300 €

-millor individual: 150 € (en vals de compra ... Continuar llegint


25/01/2016 - La Unitat Ràpida de #SantJust ha fet més de 900 actuacions de millora a la via pública durant el 2015

L'Ajuntament de Sant Just Desvern ha prorrogat el contracte de la Unitat Ràpida d'Intervenció (UR). Aquest servei va començar a funcionar el febrer de 2014, després que l'Ajuntament aprovés el contracte de manteniment de la via pública i l'espai urbà a favor de l'empresa ACSA, Obras e infraestructuras S.A.U. L'objectiu era complementar la feina de la Brigada Municipal, donant una resposta més àgil a les incidències, i incidint en el manteniment preventiu i correctiu de tots els elements de la via pública. 

Al llarg d'aquests dos anys, ha dut a terme més de 900 actuacions, ... Continuar llegint


25/01/2016 - Visites a les escoles de #santjust prèvies a les inscripcions per al curs 2016-2017

El proper mes de febrer comencen les visites als centres educatius de Sant Just Desvern per tal que les famílies coneguin les  instal·lacions, l'organització i el projecte de cada escola. És un pas previ al procés de preinscripció. 

Les primeres visites i reunions informatives es duran a terme a l'escola Canigó, els dies 17 i 18 de febrer. Al març les faran les escoles Montseny i Montserrat, i l'INS Sant Just. I a l'abril l'Escola Bressol Municipal Marrecs. 

Podeu consultar els dies i les hores de les visites de cadascun dels centres ... Continuar llegint


22/01/2016 - El Celler de Can Ginestar de #santjust acull l'exposició col·lectiva "Persona"

El Celler de Can Ginestar acull fins al 28 de febrer l'exposició d'un col·lectiu d'artistes locals. "Persona" és una mostra de pintura, escultura, fotografia, però que es complementa amb intervencions artístiques com poemaris musicats, arts escèniques i instal·lacions tèxtils, entre d'altres. 

La sala El Celler és l'espai principal però també es faran algunes de les propostes al Casal de Joves. 

Continuar llegint