Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
17/06/2014 - Ja hi ha més de 400 persones inscrites a la Cursa Solidària de #santjust d'aquest dissabte

El Club Atlestisme Sant Just organitza el dissabte 21 de juny la primera Cursa Solidària Sant Just Desvern per Sant Joan de Déu, amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Obra Social Sant Joan de Déu. De moment, ja hi ha més de 400 persones inscrites i el termini continua obert. 

La sortida serà des de la plaça Camoapa. La cursa per a les categories més petites -prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i persones discapacitades- s'iniciarà a partir de les 18. I a les 19.45 està previst l'inici de l'Open Popular, amb un recorregut de 5 quilòmetres

... Continuar llegint

17/06/2014 - El 26 juny participa al taller per reduir el consum i la factura energètica a les llars de #SantJust

La setmana del 23 al 27 de juny se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2014 amb activitats a moltes ciutats i pobles. Sant Just se suma a la iniciativa amb un taller per reduir el consum i la factura energètica el 26 de juny al Centre Cívic Joan Maragall.

En el taller, que començarà a les 6 de la tarda, es donaran consells per utilitzar menys energia, entendre el rebut elèctric, i s'ensenyarà a baixar els costos fixes i variables, reduir la potència contractada i aprofitar la discriminació horària, entre altres temes.

L’objectiu ... Continuar llegint


17/06/2014 - Activitats a #santjust per les revetlles de Sant Joan i Sant Pere

La revetlla d'El Mil·lenari adreçada a la gent gran dóna el tret de sortida a les activitats programades per celebrar Sant Joan i Sant Pere. Serà el dijous 19 de juny a partir de les 17.30 h. 

La tradicional arribada de la Flama del Canigó a Sant Just Desvern està prevista pel dilluns 23, a partir de les 21 h., a la c. Reial/Dr. Ribalta. El recorregut està concebut amb 14 relleus que encapçalaran diferents entitats locals, però la participació és oberta a tothom i, des de l'Ajuntament, es fa una crida al veïnat perquè ... Continuar llegint