Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
07/10/2014 - 20 persones seran reconegudes als Premis Conviu el proper dijous a #santjust

El 9 d'octubre, a les 19h, a l'Escola Antoni Algueró, es donaran a conèixer els Premis Conviu 2014. Un reconeixement que vol posar de manifest el valor de persones del poble que hagin destacat pels seus actes cívics, de convivència i/o en benefici de la comunitat. 

Els Premis Conviu, impulsats pel servei de la Policia Local des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, tenen la finalitat de contribuir a difondre i a fer perdurar les accions de les persones premiades perquè esdevinguin un exemple i un estímul per a futures generacions. 

Enguany, 20 seran les ... Continuar llegint


06/10/2014 - #santjust acull avui el 1r Acte de Reconeixement als valors #JugaVerdPlay a La Vagoneta

Avui dimarts 7 d’octubre a les 18.30h, a la sala d’actes de La Vagoneta, se celebrarà el 1r Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play amb l’objectiu de reconèixer als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2013-14.

Tres equips de dos clubs santjustencs rebran un d’aquests reconeixements. Són el prebenjamí i l’aleví del Club de Futbol Sant Just, i el benjamí de l’Atlètic Sant Just FC.

Juga Verd Play és un nou model de competició dissenyat pel Consell ... Continuar llegint


03/10/2014 - #santjust: Comença la temporada de caça al parc de Collserola

Les antigues zones privades de caça que gestionaven cadascuna de les Societats de Caçadors dels municipis que formen el Parc de Collserola s’han convertit en Zones de Caça Controlada, gestionades directament pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, mitjançant Plans Tècnics de Gestió Cinegètica.

Per a la temporada de caça 2014-2015 s’han establert 5 dies (dissabtes) per a la caça major (batudes de porcs senglars i cabirols). L’horari de caçera permès és de 8 a 15h. Pel que fa a la caça menor, s’han establert 18 dies (dijous i dissabtes per a la ... Continuar llegint


03/10/2014 - L'Arxiu de #santjust facilita la consulta del fons fotogràfic a través d'Internet

L'Arxiu Històric ha engegat una nova eina de cerca d'imatges que permet la consulta del fons fotogràfic local a través d'Internet. Els serveis municipals d'Arxiu i Informàtica han treballat conjuntament per poder penjar a la xarxa bona part de les fotografies que configuren el fons de l'Arxiu, i que es poden consultar a santjust.cat

Aquestes imatges permeten un feedback entre les persones usuàries del web i de l'arxiu, la qual cosa contribuirà a ampliar la informació de les imatges, així com a augmentar-ne el fons. 

A l'Arxiu es conserven els originals o les còpies, ... Continuar llegint