Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
21/10/2014 - La veïna Miracle Martí presenta a #santjust un receptari amb la fruita i l'art com a protagonistes

Amb les fruites, fresques o seques, es poden aconseguir un munt de plats amb resultats sempre sorprenents i apetitosos. Aquesta és la base del llibre "Cuinar amb fruites", editat per Viena Edicions, que la veïna i propietària del restaurant Cuina Miracle, Miracle Serra, i el seu fill, Joan Targarona, presenten el 22 d'octubre, a les 19.30, a Can Ginestar.

Es tracta d'un un receptari singular i únic que va començar a gestar-se fa quatre anys, quan l'autora va detectar que no hi havia llibres de receptes dedicats específicament a cuinar amb fruites. És per això ... Continuar llegint


21/10/2014 - Comença la senyalització i implantació de les zones de velocitat limitada a 30km/h a #santjust

L’Ajuntament ha iniciat els treballs de senyalització i implantació de Zones 30 al municipi. Aquesta actuació està inclosa en les directrius del Pla Municipal de Mobilitat Urbana, el qual proposa la limitació de la velocitat de circulació a 30 km/h a totes les zones residencials del poble arran d’un estudi específic redactat per la Diputació de Barcelona. El conjunt de l’actuació estableix un grau menor de restricció en la velocitat de les artèries principals de circulació per tal de no perjudicar la mobilitat global del municipi.

Actualment Sant Just ja compta amb una Zona 30, ... Continuar llegint


20/10/2014 - Es busquen habitatges privats a #santjust per incrementar el parc de lloguer social

L'Ajuntament busca la col·laboració del mercat immobiliari privat, tant a través d’empreses del sector com de persones particulars propietàries d’habitatges orientats al mercat del lloguer, per ampliar el parc d'habitatges socials adreçats a persones amb risc d'exclusió. El termini per presentar els habitatges disponibles finalitza el 27 d'octubre i l'objectiu és sumar 4 habitatges socials més als 6 ja existents. Fins ara, els immobles eren de propietat pública, ja fos a través de PROMUNSA o del departament d'Habitatge de la Generalitat, i ara es busca la cooperació del sector privat.

D'acord amb les bases, l'Ajuntament garanteix el pagament ... Continuar llegint


17/10/2014 - #santjust: nova aplicació mòbil sobre electrodomèstics eficients per estalviar energia i diners a casa

En el marc d'un projecte europeu, l'entitat Ecoserveis ha desenvolupat una aplicació per mòbil que informa de làmpades i electrodomèstics eficients. ecoGator és gratuïta i està adreçada a la ciutadania en general, i especialment a persones que vulguin comprar un d'aquests equips. L'app els informa del consum durant la vida útil de l'equip, de les seves emissions, etc.

Amb aquesta app també es poden comparar productes per saber quin d’ells estalvia més energia, la qual cosa suposa un important estalvi per a la persona compradora i també és més repectuós amb  el medi ambient. Una ... Continuar llegint