Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
28/10/2014 - #santjust: fer turisme amb el TRAM al Baix Llobregat té avantatges

Amb campanya de promoció turística "Fes turisme amb el TRAM al Baix Llobregat", el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i Tramvia Metropolità proposen descobrir en aquest mitjà de transport els principals atractius turístics dels municipis per on passen les línies T1, T2 i T3 del Trambaix, oferint descomptes per les persones usuàries i promocions especials per a les famílies.

La campanya convida a descobrir i gaudir del patrimoni cultural, natural, industrial i gastronòmic de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Esplugues, Cornellà i Sant Feliu de Llobregat,seguint el traçat de les línies del tramvia. 

Els itineraris, agrupats en el programa Fes turisme ... Continuar llegint


28/10/2014 - El 30 d'octubre finalitza el termini per inscriure's a la Cursa de Karts de #santjust

La XXXVIII Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de novembre als carrers Freixes i Creu del Pedró. 

Les inscripcions es poden fer al Casal de Joves fins el dijous 30 d'octubre, de 19 a 20 h. També es pot fer a través del formulari que hi ha al web de l'entitat.

Les verificacions, els entrenaments i els cronometratges seran el dissabte 15 de novembre de 9.30 h a 18 h; i la cursa el diumenge 16 de novembre de 9 h a ... Continuar llegint


24/10/2014 - Millores i ampliació de l'horari d'obertura al cementiri de #santjust per Tots Sants

Com cada any, per Tots Sants, el cementiri amplia el seu horari d'obertura: del 7 d'octubre a l'1 de novembre estarà obert de 9 a 18 hores. A més, el dia 1 a les 17 hores, tindrà lloc una pregària en memòria dels difunts a la capella del cementiri.

De forma continuada es fan actuacions de manteniment al cementiri municipal per tal de tenir-lo en les millors condicions. Enguany, s'han fet millores a l'enjardinament.

Continuar llegint