Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
04/11/2014 - El Plenari del Consell Municipal de les Dones de #santjust es reuneix demà dimecres a l'Ajuntament

El dimecres, 5 de novembre, a les 19 h a la sala de Sessions de l'Ajuntament, està convocat el Plenari del Consell Municipal de les Dones. L'ordre del dia inclou el seguiment i avaluació de les accions realitzades des del darrer Plenari, que es va fer el 4 de juny, com ara els blogs visuals, els tallers coeducatius, accions que posen en valor els noms de dona a Mas Lluí i que s'han materialitzat durant les Festes de Tardor amb un recorregut teatralitzar i taller per a infants i famílies. 

També s'informarà les persones assistents ... Continuar llegint


04/11/2014 - Arrenca el Novembre literari a #santjust amb la presentació del nou llibre de Maria Barbal

La quarta edició del Novembre Literari, una iniciativa coordinada per l'Ateneu i la Biblioteca Joan Margarit, comença avui amb la presentació del nou llibre de Maria Barbal "En la pell de l'altre".

En aquesta quarta edició del Novembre Literari, la poesia té un paper destacat a través de reflexions, presentacions d'antologies i recitals. Carles Morell, Antoni Clapés, Joan Margarit, Patricia Cabancho i Jordi Mata són alguns dels escriptors i escriptores de renom que participen enguany. 

A banda de la presentació de llibres i reculls de treballs, i dels recitals, també hi haurà dues taules rodones ... Continuar llegint


31/10/2014 - El Ple de #santjust aprova congelar l'IBI per l'any 2015

El Ple d'octubre ha aprovat amb els vots a favor de l'Equip de Govern (PSC, ICV i Junts per Sant Just) i del PP, i en contra de CiU i VD, la proposta de tributs, taxes i preus públics per a l'any 2015. Unes ordenances fiscals que continuen en la mateixa línia de contenció i moderació que els últims anys i que donen resposta al compromís del govern municipal amb les associacions veïnals i grups municipals de congelar l'IBI, el principal impost a nivell de recaptació. Així, la ciutadania pagarà el 2015 el mateix que ... Continuar llegint


30/10/2014 - Els equipaments públics de #santjust han reduït un 9% el seu consum energètic en el primer semestre de 2014

Les accions d’estalvi energètic implantades en els equipaments i les actuacions de millora de l’eficiència energètica posades en marxa des de començament d’aquest any, han fet possible que durant el primer semestre de 2014 s’hagi reduït el consum energètic (electricitat i gas natural) dels equipaments municipals de gestió directa (18 equipaments) en un 9% respecte al mateix període de l’any 2013. Això ha ha suposat un estalvi econòmic de més 17.000 €.

El Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES) aprovat per l’Ajuntament l’any 2009 incloïa diferents actuacions amb l’objectiu de reduir un 20% els gasos ... Continuar llegint


30/10/2014 - L'establiment Mc Donald's de la ctra. Reial de #santjust ha obert les seves portes al públic

Ahir per la tarda va entrar en servei el nou establiment de Mc Donald's a la ctra. Reial, 145, de Sant Just Desvern. Aquest nou restaurant de la companyia té una plantilla de 62 persones, 8 de les quals de nova contractació a través de la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Amb un aforament de 165 persones, aquest restaurant "tipus xalet està decorat amb l’estil avantguardista, amb parets adornades amb imatges que fan referència a la vida urbana i cosmopolita de les ciutats", segons especifica l'empresa. 

Entre els serveis que ofereix hi ha ... Continuar llegint