Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
11/11/2014 - L'alcalde de #santjust, Josep Perpinyà, és elegit nou president del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, és des d’ahir el nou president del Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’elecció es va fer ahir per la tarda en la sessió del ple extraordinari de la institució comarcal amb 27 vots a favor dels consellers dels partits PSC-PM, ICV-EUiA-EPM, ERC-AM i CiU, que han defensat la seva candidatura i els 6 vots en contra del grup del PP -que ha presentat candidatura pròpia amb Lluís Ortega- i el conseller de Plataforma per Catalunya, que s’ha abstingut.

En el ple  també s'ha dut a terme la presa ... Continuar llegint


10/11/2014 - 9N: jornada cívica i participativa a #santjust

El procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya s’ha desenvolupat amb normalitat i sense incidències a Sant Just Desvern. Han participat 6.260 persones, que representen el 57% de les persones majors de 16 anys que podien votar.

Segons dades provisionals de la Generaltiat, publicades al web participa 2014.cat, van votar SI-SI, 5096 persones (el 81,41%), SI-NO 753 persones (12,03%), SI-en blanc 41 persones  (0,65%), NO 281 persones (4,49%), en blanc 30 (0,48%), i altres 59 (0,94%).

El punt de votació es va centralitzar a l’Institut, on es van instal.lar 14 meses. Una cinquantena ... Continuar llegint


10/11/2014 - #santjust participa al Congrés Internacional de Ciutats Educadores que se celebra a Barcelona

Del 13 al 16 de novembre Barcelona acull el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, amb el lema "Una ciutat educadora, una ciutat que inclou". Sant Just Desvern és membre de l’AICE (Associació Internacional de Ciutats Educadores) i de la RECE (Red Estatal de Ciudades Educadores) i com a tal participa en les activitats del Congrés. L’Alcalde i els regidors d'Educació, Infància i Acompanyament a l'Escolaritat i, el de Cultura, Participació i Xarxes Socials, i, dos tècnics municipals hi assistiran representant l'ajuntament.

El Congrés -que coincideix amb el vigèsim aniversari de la ... Continuar llegint


06/11/2014 - Torna a #santjust el "Mes per a la salut", activitats relacionades amb la salut adreçades a diferents col·lectius

Després de la iniciativa de l’any passat de donar unitat al conjunt d’activitats relacionades amb la salut, aquest novembre torna el Mes per a la salut, amb el suport de de l’Àrea Bàsica de Salut, l’Institut, les escoles, les AMPAs, professionals, voluntariat de diversos àmbits de la salut i l’Ajuntament.

Aquest Mes + per a la Salut consta de 4 eixos:

-Activitats al centres d’infantil, primària i secundària.
-Xerrades per al professorat i per a les famílies.
-Activitats per a la Gent Gran.
-Espai de Salut al Mercat de Nadal.

Podeu consultar totes les activitats ... Continuar llegint


05/11/2014 - #santjust disposa d'una nova zona de desenvolupament de 9.500 m2

D'acord amb la propietat dels terrenys, aquests dies ha finalitzat el llarg procés d'expropiació d'una superfície de sòl de 4.028 m2 situat al polígon del Pont Reixat. És la culminació d'un procés administratiu que va arrencar l'any 1976 amb la delimitació de l'àmbit del Pla Especial de Vialitat i Millora Urbana d'aquest polígon -Pla General Metropolità- i l'aprovació definitiva per part de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat, que es va publicar oficialment el juny de 2006.

El planejament va preveure tres polígons de desenvolupament i va determinar que el sòl, qualificat d'equipament, es ... Continuar llegint


05/11/2014 - Aquest mes torna "Aprenem plegats", l'espai de reflexió per a famílies amb fills i filles de #santjust

Comença la tercera edició del projecte "Aprenem plegats", un espai adreçat a les famíies per compartir les experiències de la criança i de l'educació i del pas de la infància a l'edat adulta. 

Amb la dinamització de les persones professionals, els grups participants poden reflexionar sobre el fet de ser mares/pares  de fills/es adolescents o el paper de l’acompanyament que les famílies poden fer a l’adolescència. És amb la finalitat de viure d’una manera positiva aquesta etapa: aprenent  plegats, habilitats per facilitar la comunicació, gestionar les emocions, establir límits i normes de funcionament... en un entorn de ... Continuar llegint