Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
10/02/2015 - #santjust impulsa el concurs de vídeos "Tast de memòries en moviment" per promoure el coneixement del patrimoni

Les ciutats tenen memòria? Hi ha moltes persones socialment reconegudes que es fan aquesta pregunta i que conviden la ciutadania a participar en el concurs "Tast de memòries en moviment" creant vídeos originals, innovadors i divertits sobre patrimoni. 

L'Ajuntament de Sant Just Desvern, amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitza aquest concurs per promoure el coneixement del patrimoni de Sant Just i de les altres ciutats que formen part de la xarxa temàtica de la RECE "La memoria de las ciudades". 

Es premiaran els vídeos més creatius i ... Continuar llegint


10/02/2015 - #santjust vetlla perquè els establiments comercials compleixin el dret a la informació dels consumidors

El mes de desembre l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, va dur a terme una campanya d'inspecció d'informació als establiments comercials del municipi. L'objectiu era informar les persones responsables de les eines i mecanismes que la normativa posa a la seva disposició per tal que puguin garantir d'una banda el dret a la informació i d'altra l'exercici dels drets del personal consumidor i usuari. 

Segons els resultats de la campanya, un 71% dels establiments insepccionats exhibeix l'horari comercial, i un 66% especifiquen els dies i hores d'obertura i fins i tot amb ... Continuar llegint


09/02/2015 - Comencen les visites als centres educatius de #santjust, pas previ a les preinscripcions del curs 2015-16

El departament d'Ensenyament de la Generalitat ha publicat el període de preinscripcions per al nou curs 2015-2016 que serà del 10 al 17 de març. Abans però, els centres educatius obren les seves portes amb l'objectiu de mostrar la seva activitat, organització i projecte, perquè les famílies puguin escollir l'escola dels seus fills i filles.

El calendari es pot consultar a santjust.cat

L'elecció de centre educatiu és una opció de cada família d'acord amb els seus criteris, interessos i necessitats, i en aquest sentit és important conèixer el projecte educatiu i ideològic, l'ús de ... Continuar llegint


09/02/2015 - 47 establiments de #santjust ja tenen el distintiu ambiental municipal per reciclar correctament la matèria orgànica

Prop d'una cinquantena d'establiments del municipi identificats com a grans generadors de residus orgànics (restaurants, centres educatius, residències de gent gran, hotels, parades de mercat i supermercats) han rebut el distintiu ambiental municipal "Tria i et triaran 2014" per fer correctament el reciclatge de matèria orgànica. L'any passat, l'Ajuntament va engegar una campanya perquè aquests tipus d'establiments milloressin la separació, amb l'objectiu d'incrementar les quantitats recollides d'orgànica i al mateix temps evitar que s’hi barregin altres materials.  

Després de les primeres visites d'inspecció 37 establiments van rebre el distintiu. En una segona tongada d'inspeccions, l'han ... Continuar llegint


05/02/2015 - Inscripcions obertes per al concurs de disfresses 2015 del #sjcarnestoltes de #santjust

El 5 de febrer es va obrir el termini per inscriure's al concurs de disfresses de Sant Just Desvern que se celebrarà el dissabte 14 de febrer. Enguany, com a novetat, els premis als grups, comparses o disfressa individual guanyadors seran en metàl·lic.

Fins el 12 de febrer, les persones interessades poden formalitzar la butlleta d'inscripció (adjunta al díptic d'activitats del Carnestoltes 2015) a l'OGI de l'Ajuntament. Paral·lelament, els dies previs a la rua i al concurs hi ha previstes diferents activitats relacionades amb aquesta festivitat.

Categories i premis 2015: 

-Millor comparsa: 600€

-Millor comparsa ... Continuar llegint


05/02/2015 - Matrícula gratuïta per promocionar el servei d'inscripcions on line al Complex Esportiu La Bonaigua de #santjust

El Complex esportiu Municipal La Bonaigua ha obert una plataformaon line  per poder inscriure’s com persona abaonada a aaquest equipament esportiu. D’aquesta manera les persones que estiguin interessades poden realitzar el tràmit d’inscripció de forma àgil i senzilla; i ara, per tal de promocionar aquest nou servei, les altes que es facin on line gaudeixen de matricula gratuïta.

La Bonaigua ofereix tot tipus d’activitats i serveis: classes d’spinning, activitats dirigides, pilates, entrenament personal, sala de fitness, piscines climatitzades i, des de principis del 2015, classes d’abdominals hipopressius i de Taekwondo per als més petits.

 

Continuar llegint