Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
17/02/2015 - Acte públic de l'Equip de Govern de #santjust per explicar què s'ha fet a Sant Just aquests 4 anys

L'alcalde i els portaveus dels grups municipals de l'Equip de Govern (PSC, ICV i Junts per Sant Just) compartiran amb el veïnat els projectes que s'han executat per Sant Just en aquest mandat. Serà aquest dijous, 19 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a la sala Isidor Cònsul i Giribet. Es tracta d'un acte de rendició de comptes de la feina feta i d'aquells projectes que no s'han pogut desenvolupar.

En el marc d'aquest acte públic també es presentarà un document, on de forma gràfica es recullen diferents accions que l'Equip de Govern ha ... Continuar llegint


17/02/2015 - Joan Margarit i Luis Garcia Montero presenten els seus dos poemaris a #santjust

Joan Margarit i Luis García Montero tenen previst presentar els seus darrers llibres en un acte literari que tindrà lloc el proper divendres 20 de febrer, a les 19.30 h, al Celler de Can Ginestar.  

El poeta i veí de Sant Just, Joan Margarit presenta el seu darrer poemari "Des d'on tornar a estimar", de l'editorial Proa, i Luis García Montero, el poeta andalús, presenta "Un velero bergantín: defensa de la literatura" de l'editorial Visor.

Joan Margarit i Luis García Montero van obtenir el Premio Nacional de Poesia en 2008 i 1994 respectivament.  Són ... Continuar llegint


16/02/2015 - Concurs per optar a tres habitatges de promoció pública amb aparcament i traster a Mas Lluí de #santjust

Les persones interessades a optar a un dels tres habitatges públics que posa a la venda l'Empresa Municipal poden presentar la seva sol·licitud a les oficiens de Promunsa del 16 de febrer al 16 de març. 

Són 3 habitatges de promoció pública municipal amb aparcament i traster. Els dos que estan ubicats al carrer Carolina Catasús són baixos i la venda és sobre plano, la qual cosa vol dir que es podrà decidir entre diferents distribucions i la previsió d’entrega és de tres mesos des de la signatura del contracte de compravenda. El tercer habitatge ... Continuar llegint


16/02/2015 - La rua del #sjcarnestoltes de #santjust va arrossegar un miler de persones pels carrers del poble

La rua pels carrers del poble va ser un esclat de color i disbauxa, acompanyada en el seu recorregut pel grup de percussió Bandandarà. 500 persones van participar en el concurs de disfresses, però el Carnestoltes va moure moltes més: un miler. 

Les disfresses, dividides per categories, van ser valorades al parc Joan Maragall, i el jurat va atorgar els següents premis: 

-Millor comparsa escolar: "El Montseny se’n va a l’espai"

-Millor comparsa: “Fixa-t’hi bé”

-Millor grup –de 2 a 9 persones-: “La doma de l’estruç”

-Millor individual: “Ariadna pels núvols”

La cloenda de la festa va ... Continuar llegint


13/02/2015 - Les accions contra la violència masclista i el foment de la coeducació centren el II Pla Municipal de Gènere de #santjust

El II Pla Municipal de Gènere de Sant Just Desvern 2015-2018, aprovat provisionalment en el Ple del 29 de gener, dóna continuïtat a algunes de les línies estratègiques del primer Pla i incorpora nous reptes en matèria d'igualtat i llibertat efectiva de les dones. L'Ajuntament ja fa més de 15 anys que està impulsant les polítiques de gènere al municipi, i l'equip de govern considera que s'ha de seguir treballant en la lluita contra les desigualtats i discriminacions existents per raó de gènere. La conscienciació és fonamental per aconseguir una societat més igualitaria.

Per ... Continuar llegint


11/02/2015 - El 2014 a #santjust es van recollir més de 8.300 litres d'oli de cuina

En els 9 punts habilitats a equipaments i espais públics de Sant Just per deixar l'oli domèstic es van recollir 2.640 litres. La ciutadania col·labora deixant els recipients específics reutilitzables i les empreses d’inserció social SOLIDANÇA i la Fundació ASPROSEAT Empresa i Treball, s'encarreguen de la recollida.

Litres d'oli recollits a cada punt: 

Escola Montseny:   130

Escola Madre Sacramento:  76

Institut Sant Just: 36

Centre Pilot d’Educació Especial ASPROSEAT:  145

Local AAVV Mas Lluí:  122

Centre Cívic Joan Maragall:  261

Casa de la Vila: 120

Edifici WALDEN-7:  456

Punt Net (Mercat ambulant dels dimecres):  864

D'altra banda, es ... Continuar llegint


11/02/2015 - Exposició de pintures de la veïna Miracle Serra a El Celler de Can Ginestar de #santjust

El Celler de Can Ginestar acull fins el 12 d'abril una nova exposició de pintures. En aquesta ocasió, Miracle Serra, veïna i propietària del restaurant Cuina Miracle mostra les seves obres sota el títol "Mengem-nos l'art". 

L'octubre de 2014, Serra i el seu fill Joan Targarona, van presentar un receptari amb la fruita i l'art com a protagonistes. En aquest singular llibre, les receptes van acompanyades de pintures fetes per la Miracle. Alguns d'aquests dibuixos formen part de l'exposició que demà s'obre a El Celler. 

Continuar llegint