Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
21/04/2015 - #santjust té oberta fins el 18 de maig la convocatòria per optar a les subvencions de l'IBI 2014

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha obert la convocatòria que subvenciona l'Impost de Béns Immobles, l'IBI de 2014. És el tercer any consecutiu que s'atorguen aquests ajuts a persones i famílies que viuen una situació desfavorable, amb 125 famílies beneficiades fins a la data.

Les persones interessades que compleixen els requisits establerts a les bases poden presentar la seva sol·licitud fins el 18 de maig a les oficines de l’OGI de l’Ajuntament.

Persones o col·lectius que se'n poden beneficiar:

1. Persones de 62 anys o més propietàries de l’immoble de residència habitual

2. Persones ... Continuar llegint


21/04/2015 - Casals d'Estiu 2015 a #santjust

Com cada any les entitats, els clubs esportius i els serveis municipals han coordinat l'oferta dels Casals d'Estiu 2015 per als infants de Sant Just Desvern.  Hi ha un bon grapat d'opcions entre les quals triar: bàsquet, futbol, natació, gimnàstica rítmica, voleibol, patinatge, jocs, activitats aquàtiques, excursions per Sant Just Desvern, activitats lúdiques, casals d'anglès... a més d'una vintena d'activitats (tallers, monogràfics, jornades...) adreçades a joves i persones adultes.

L'objectiu: aprendre, conviure, gaudir i passar un estiu d'allò més refrescant a Sant Just Desvern.

Cada any, al voltant d'uns 500 infants participen en els Casals ... Continuar llegint


17/04/2015 - L'exposició "In Veí" omple d'art tot Can Ginestar de #santjust fins al 26 de maig

Omplir, per dins i per fora, tots i cadascun dels espais de la Casa de Cultura Can Ginestar. Aquest és l'objectiu de l'exposició "In Veí", organitzada pel col·lectiu Artasjust, que s'inaugura aquest dijous, 16 d'abril, i que durant cinc setmanes mostrarà el gran potencial artístic de Sant Just Desvern a través de les obres d'una cinquantena d'artistes, tots ells veïns i veïnes del poble. 

Un important volum de persones i de material que ha suposat un gran esforç de preparació i de coordinació. La idea d'aquesta mostra va sorgir fa més d'un any, i ja ... Continuar llegint


14/04/2015 - #santjust s'implica en una recollida de material fotogràfic digital per a un projecte solidari a l'Àfrica

"Per una altra mirada" és el nom de la campanya que té per objectiu recollir material fotogràfic digital en desús amb la intenció de donar-li una segona oportunitat formant futures dones fotògrafes al projecte de FANDEMA a Tujereng (Gàmbia). 

L'Ajuntament i l'ONG local Sant Just Solidari s'impliquen en aquest projecte que compta també amb el suport del Fons Català de Cooperació i altres ajuntaments i entitats solidàries de la comarca. 

A Sant Just Desvern, els punts de recollida són:

-Casal de Joves (av. de la Indústria, 34): de dilluns a dijous de 16 a 21 ... Continuar llegint