Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
28/04/2015 - L'Ajuntament de #santjust obre els nous ajuts per a la rehabilitació i millora d'edificis

Fins al 15 d’octubre es poden sol·licitar els ajuts per a la rehabilitació i millora dels edificis. Aquestes subvencions per obres en les comunitats de veïns es va reobrir l’any passat. Enguany, l’Ajuntament destina una partida de 25.000€ i hi ha tres línies d’ajuts:

1.-Rehabilitació d’edificis amb obres finalitzades a data 24 d'abril de 2015 corresponents a obres esctructurals, correcció de deficiències constructives, instal·lació d’ ascensors i supressió de barreres arquitectóniques, realitzades amb llicències d’obra concedides entre els anys 2010-2015. Se subvencionarà fins a un 50% de l’ICIO


2.Informes d’Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) per ... Continuar llegint


28/04/2015 - 7 candidatures es presenten a les eleccions municipals de #santjust

Avui s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona les set candidatures definitives que es presenten a les eleccions municipals del proper 24 de maig a Sant Just Desvern. 

De les set formacions polítiques que opten a l'alcaldia sis tenen actualment representació al consistori -PSC, CiU, Movem Sant Just, PP, Esquerra Republicana de Catalunya i Via Democràtica- i una -ciutadans- hi tornarà a optar per tercera vegada.

S'adjunta un arxiu amb els noms de les persones que conformen cadascuna de les llistes. 

D'altra banda, ahir es va celebrar el Ple Extraordinari del sorteig ... Continuar llegint


21/04/2015 - #santjust té oberta fins el 18 de maig la convocatòria per optar a les subvencions de l'IBI 2014

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha obert la convocatòria que subvenciona l'Impost de Béns Immobles, l'IBI de 2014. És el tercer any consecutiu que s'atorguen aquests ajuts a persones i famílies que viuen una situació desfavorable, amb 125 famílies beneficiades fins a la data.

Les persones interessades que compleixen els requisits establerts a les bases poden presentar la seva sol·licitud fins el 18 de maig a les oficines de l’OGI de l’Ajuntament.

Persones o col·lectius que se'n poden beneficiar:

1. Persones de 62 anys o més propietàries de l’immoble de residència habitual

2. Persones ... Continuar llegint


21/04/2015 - Casals d'Estiu 2015 a #santjust

Com cada any les entitats, els clubs esportius i els serveis municipals han coordinat l'oferta dels Casals d'Estiu 2015 per als infants de Sant Just Desvern.  Hi ha un bon grapat d'opcions entre les quals triar: bàsquet, futbol, natació, gimnàstica rítmica, voleibol, patinatge, jocs, activitats aquàtiques, excursions per Sant Just Desvern, activitats lúdiques, casals d'anglès... a més d'una vintena d'activitats (tallers, monogràfics, jornades...) adreçades a joves i persones adultes.

L'objectiu: aprendre, conviure, gaudir i passar un estiu d'allò més refrescant a Sant Just Desvern.

Cada any, al voltant d'uns 500 infants participen en els Casals ... Continuar llegint


17/04/2015 - L'exposició "In Veí" omple d'art tot Can Ginestar de #santjust fins al 26 de maig

Omplir, per dins i per fora, tots i cadascun dels espais de la Casa de Cultura Can Ginestar. Aquest és l'objectiu de l'exposició "In Veí", organitzada pel col·lectiu Artasjust, que s'inaugura aquest dijous, 16 d'abril, i que durant cinc setmanes mostrarà el gran potencial artístic de Sant Just Desvern a través de les obres d'una cinquantena d'artistes, tots ells veïns i veïnes del poble. 

Un important volum de persones i de material que ha suposat un gran esforç de preparació i de coordinació. La idea d'aquesta mostra va sorgir fa més d'un any, i ja ... Continuar llegint