Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
05/05/2015 - El Ple d'abril de #santjust aprova reduir el número de places d'aparcament obligatòries per habitatge

El Ple corresponent al mes d'abril, que es va celebrar el dijous 30, va aprovar, amb l'única abstenció de VD, una modificació puntual del Pla General Metropolità que redueix la previsió mínima de places d’aparcament en edificis de nova construcció o resultants d’actuacions de rehabilitació o reforma , per tal d’adequar-se a la realitat econòmica i social actual, així com a les necessitats del municipi, i més en consonància amb els municipis de l’entorn metropolità.

La normativa de l'any 1977 establia una plaça d'aparcament per cada 130 m2 construits d’habitatge, i amb la modificació del ... Continuar llegint


05/05/2015 - L'aula d'estudi de la Biblioteca Joan Margarit de #santjust amplia horaris en època d'exàmens

Del 8 de maig al 28 de juny, coincidint amb època d'exàmens, la Biblioteca Joan Margarit amplia horaris i també obre algunes nits i dies festius. Com a novetat, estarà oberta fins a les 12 de la nit durant tota la setmana prèvia a les proves de selectivitat (de l'1 al 5 de juny).

Adjuntem el calendari. 

Continuar llegint

04/05/2015 - El Butlletí del mes de maig es pot consultar al web #sanjust.cat

El Butlletí 272 corresponent al mes de maig de 2015, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

L'exposició "In Veí", amb obres d'una cinquantena d'artistes locals repartides pels diferents espais de Can Ginestar, les imatges de les activitats de Sant Jordi i informació referent a les persones que es presenten a l'alcaldia de Sant Just Desvern en les eleccions del 24 de maig, són els temes que obren la publicació d'aquest mes. 

El ... Continuar llegint


04/05/2015 - Els partits de #santjust tornen a acordar el repartiment dels espais de propaganda electoral
L'Ajuntament de Sant Just Desvern ja ha enviat a la Junta Electoral l'acord entre el consistori  i les 7 candidatures que es presenten a les eleccions municipals i que consensua un seguit de bones pràctiques referents a la distribució dels espais de propaganda electoral al municipi. Aquest acord se signa al municipi des de fa més de 15 anys. 
 
L'objectiu d'aquest acord, signat una setmana abans de l'inici de la campanya electoral, per representants del PSC, CiU, Movem Sant Just, PP, ERC, VD i Ciutadans, és vetllar perquè es compleixin una sèrie de compromisos ... Continuar llegint

28/04/2015 - L'Ajuntament de #santjust obre els nous ajuts per a la rehabilitació i millora d'edificis

Fins al 15 d’octubre es poden sol·licitar els ajuts per a la rehabilitació i millora dels edificis. Aquestes subvencions per obres en les comunitats de veïns es va reobrir l’any passat. Enguany, l’Ajuntament destina una partida de 25.000€ i hi ha tres línies d’ajuts:

1.-Rehabilitació d’edificis amb obres finalitzades a data 24 d'abril de 2015 corresponents a obres esctructurals, correcció de deficiències constructives, instal·lació d’ ascensors i supressió de barreres arquitectóniques, realitzades amb llicències d’obra concedides entre els anys 2010-2015. Se subvencionarà fins a un 50% de l’ICIO


2.Informes d’Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) per ... Continuar llegint


28/04/2015 - 7 candidatures es presenten a les eleccions municipals de #santjust

Avui s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona les set candidatures definitives que es presenten a les eleccions municipals del proper 24 de maig a Sant Just Desvern. 

De les set formacions polítiques que opten a l'alcaldia sis tenen actualment representació al consistori -PSC, CiU, Movem Sant Just, PP, Esquerra Republicana de Catalunya i Via Democràtica- i una -ciutadans- hi tornarà a optar per tercera vegada.

S'adjunta un arxiu amb els noms de les persones que conformen cadascuna de les llistes. 

D'altra banda, ahir es va celebrar el Ple Extraordinari del sorteig ... Continuar llegint