Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00
   
17/06/2015 - Mostra de treballs de l'alumnat dels Cursos Municipals d'Arts Plàstiques de #santjust a Can Ginestar

El Celler de Can Ginestar acull fins al 6 d'agost una mostra amb treballs fets per l'alumnat dels Cursos Municipals d'Arts Plàstiques durant el curs 2014-2015. Aquest és un al·licient més per a les persones que participen en alguna de les disciplines artístiques que s'ofereixen, ja que tradicionalment, al final de curs s'organitza una exposició amb alguns dels treballs per poder mostrar a la ciutadania el que han après a les classes. 

Enguany, l’entorn de Sant Just és el fil conductor de l’exposició que s'inaugura demà dijous a 2/4 de 8 del vespre. Al llarg ... Continuar llegint


15/06/2015 - PSC, ERC i Movem governaran en coalició a #SantJust

PSC, ERC i Movem Sant Just-Entesa formen el nou govern municipal de Sant Just Desvern, d'acord amb el pacte de govern 2015-2019 subscrit per les tres formacions polítiques. L'alcalde Josep Perpinyà va ser reelegit el passat dissabte en el ple de constitució, gràcies al suport de les tres forçes d'esquerres i catalanistes. Els onze regidors i regidores dels tres partits (6 del PSC, 3 d'ERC i 2 de Movem Sant Just-Entesa) representen sobre el conjunt dels 17 que configuren la Corporació Municipal, la majoria absoluta. 

L'elecció del candidat socialista Josep Perpinyà i Palau com a alcalde ... Continuar llegint


13/06/2015 - Josep Perpinyà és reelegit alcalde de #santjust amb els vots de PSC, ERC, Movem i PP

Avui, els 17 regidors i regidores del nou Consistori han jurat o promès el seu càrrec en el Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal que s'ha celebrat a la Sala Municipal de l'Ateneu, i al qual han assistit més de 200 persones. La nova corporació està formada per 6 representants del PSC, 4 de CIU, 3 d'ERC, 2 de MSJ-E, 1 de Ciutadans i 1 del PP. Més de la meitat s'incorporen de nou en aquest mandat i la representació femenina creix lleugerament, amb una regidora més respecte a l'anterior mandat.

El candidat a l'alcaldia ... Continuar llegint