Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Ja podeu consultar el llistat d'admesos als habitatges de Mas Lluí #santjust

63 sol.licituds opten als 54 habitatges de promoció pública que construeix l'empresa municipal Promunsa al barri de Mas Lluí, c. Violeta Parra 8-10-12. 

S'ha publicat al web de l'empresa municipal Promunsa, el llistat de les persones admeses i no admeses a aquesta nova promoció pública d'habitatge. www.promunsa.cat

Els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Feliu de LLobregat van signar un conveni pel qual es facilitava l' accés a les persones interessades de Sant Feliu de Llobregat, tenint en compte la proximitat d'aquesta nova promoció amb aquest municipi. 

Aquests 54 habitatges són de protecció oficial i tenen entre 55 i 90 metres quadrats, amb aparcament i traster.  Els preus van des de 132.900 euros fins al 201.000 euros amb IVA inclòs.

S'han admès 63 sol.licituds, de les quals 27 són de Sant Feliu de Llobregat. El sorteig està previst pel proper dia 4 de febrer, a les 6 de la tarda, a la sala d'actes de l'equipament municipal de la pl. de Pau. 

L'Ajuntament de Sant Just Desvern té com a prioritat la promoció de l'habitatge públic. Un exemple més d'aquestes polítiques són els habitatges amb lloguer social que s'han posat a l'abast de persones amb risc d'exclusió social i dels quals l'Ajuntament assumeix part del cost durant els primers tres anys.