Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Participa en el Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat de #santjust aquest dijous

El dijous, 6 de febrer, a les 7 de la tarda a l'Ajuntament està convocat el Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat. En aquesta sessió alguns dels temes que es tractaran seran l'estalvi energètic a equipaments municipals, la nova Ordenança de circulació de bicicletes al Parc Natural de la Serra de Collserola, el Pla Local de Prevenció de Residus Municipals i la proposta d’Ordenança municipal de residus.

Per facilitar l’accés a la informació dels temes del Consell abans de la seva celebració, i també amb la voluntat de fomentar el debat i la participació, els documents de treball es poden consultar a l'espai participa del web municipal.

El Consell de Medi Ambient està format, entre d’altres, per associacions i entitats locals que treballen dins l'àmbit de la protecció i la defensa del medi ambient, per representants de grups polítics i sindicats amb representació al municipi i per persones del poble expertes en temes de medi ambient i sostenibilitat. Les sessions són obertes al públic i molt enriquidores per conèixer de primera mà la feina que fan l'Ajuntament i les entitats en temes de medi ambient i sostenibilitat. 

Els consells són òrgans municipals- amb representació política, ciutadana i d'entitats- que promouen la participació del veïnat en els diferents afers del poble amb la voluntat de generar debat, copsar les inquietuds i les necessitats del poble i enriquir el treball amb noves propostes i diferents visions.

-------------------------------------- 

Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat

Dijous 6 de febrer,  a les 19 hores

Sala de sessions de l'Ajuntament