Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El projecte d'èxit escolar Connecta facilita pràctiques en empreses locals a 16 alumnes de #santjust

Enguany, 16 alumnes de Sant Just Desvern estan fent pràctiques en una desena d'empreses locals i serveis municipals gràcies al Connecta, un projecte d'èxit escolar on col·laboren l'Institut Sant Just, l'Escola Madre Sacramento, l'Ajuntament i les empreses i serveis que se sumen a aquesta iniciativa. 

El Connecta és un programa d'acompanyament a l'escolaritat que va nèixer fa cinc anys i que té com a objectiu facilitar la transició entre l'ESO i la formació professional des d'una perspectiva orientadora. S'adreça a alumnat de 4t curs de secundària i mitjançant una adaptació específica del currículum, ofereix la possibilitat de posar en pràctica durant dos mesos la seva vocació en una empresa, ajudar als nois i a les noies a tenir clar el seu itinerari acadèmic i a encarar el seu futur en la direcció correcta i amb la motivació necessària. 

Les empreses i serveis municipals que participen són el Taller de Mecànica Bonavista, Copiflash, la Clínica Veterinària Sant Just, l'Hospital Moisès Broggi, la Creu Roja, el Complex Esportiu Municipal La Bonaigua, l'Escola Bressol Municipal Marrecs, Ràdio Desvern, l'Arxiu Municipal i el servei de Tresoreria de l'Ajuntament.