Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust obre el termini de presentació de candidatures per als Premis Conviu 2014

L'Ajuntament ha publicat les bases dels Premis Conviu 2014, uns guardons que volen posar en valor persones del municipi que hagin destacat pels seus actes cívics, de convivència i/o en benefici de la comunitat. Aquest reconeixement té la finalitat de contribuir a difondre i a fer perdurar les acciones de les persones premiades perquè esdevinguin un exemple i un estímul per a les futures generacions. 

La presentació de candidatures les poden fer les entitats del poble, la ciutadania a títol individual, els serveis municipals i el Consell de Seguretat i Prevenció, Vialitat i Mobilitat. El termini finalitza el 5 de setembre. 

S'atorgaran un màxim de 25 premis Conviu. El lliurament a les persones premiades es farà un acte públic emmarcat en la celebració dels actes del Dia de la Policia Local. 

En la primera edició, l'any 2012, vint-i-dues persones van rebre el reconeixement durant l’acte que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Arts Gràfiques Antoni Algueró. 

Persones premiades 2012: 

Manel Filella i Roldan, Carme Caminals i Vidal, Pilar Carcelleu i Montaner, Dolors Vilalta i Montserrat, Manel Ripoll i Rajadell, Oleguer Masjuan i Sèculi, José Lozano Torrijos, Jesús Castro i Chesa, Dolors Cardona i Pera, Jaume Gelabert i Torné, Fernando Cobas i Martínez, Meritxell Soler i Morató, Aida Lirola i Martínez, Sara Knebel, Xavier Modolell i Prat, Josep Sacristan i Salvador, Immaculada Castellví i Milà, Mar Vizoso Rodríguez, Ernesto Sánchez Sánchez, Miracle Serra i Pladevalles, Joan Creus i Oliveres, Miquel Sanchis i Palanca.

Bases i més informacó dels Premis Conviu 2014 a santjust.cat