Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal del mes de febrer ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí número 269, corresponent al mes de febrer de 2015, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper arribarà a les llars del municipi i als equipaments públics. 

Les actuacions de millora a la via pública -com la renovació de la plaça Monfalcone, la urbanització del parc Iulia Quieta i l'inici de les obres a la plaça Antoni Malaret i a la plaça de la Pau-, les dades dels pressupost de 2015 amb les principals línies d'actuació i les inversiones més importants, són els temes que obren la publicació. 

El Butlletí també es fa ressó de la campanya de mecenatge de la Miscel·lània XIX -que recull la vida de 50 dones del poble-; de l'ampliació de l'oferta de serveis, espais i oficines d'ús compartit per a empreses; i de la nova activitat esportiva setmanal i gratuïtat per a la gent gran que impulsen l'Ajuntament i La Bonaigua. 

Més temes que recull la publicació són algunes imatges de la nit de Reis (es poden veure més a santjust.cat) i el procés participatiu per al Pla d'Actuació Cultural que comença aquest mes de febrer. 

La contraportada d'aquest número és el cartell de Carnestoltes 2015, que se celebrarà el 14 de febrer pels carrers del poble.