Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Josep Perpinyà és reelegit alcalde de #santjust amb els vots de PSC, ERC, Movem i PP

Avui, els 17 regidors i regidores del nou Consistori han jurat o promès el seu càrrec en el Ple de Constitució de la nova Corporació Municipal que s'ha celebrat a la Sala Municipal de l'Ateneu, i al qual han assistit més de 200 persones. La nova corporació està formada per 6 representants del PSC, 4 de CIU, 3 d'ERC, 2 de MSJ-E, 1 de Ciutadans i 1 del PP. Més de la meitat s'incorporen de nou en aquest mandat i la representació femenina creix lleugerament, amb una regidora més respecte a l'anterior mandat.

El candidat a l'alcaldia Josep Perpinyà, cap de llista del PSC -la força més votada a les eleccions del 24 de maig-, ha aconseguit el suport de 12 dels 17 regidors i regidores. Josep Perpinyà ha estat escollit alcalde de Sant Just Desvern per al mandat 2015-2019 amb els vots a favor del seu partit (PSC), ERC, Movem-Entesa i PP.

L'elecció de Josep Perpinyà i Palau com alcalde de Sant Just és fruit d'un acord de govern entre les tres forçes d'esquerres i catalanistes. D'acord amb el pacte, "s'impulsarà un govern de coalició (PSC, ERC i Movem), com a fórmula positiva i enriquidora pel govern del poble. Els eixos del bon govern, la participació ciutadana, la transparència i la proximitat marcaran l'acció municipal, que posarà l'accent en les polítiques socials, d'ocupació, d'educació i de cohesió social".

Durant l'acte institucional, la presa de possessió de l'alcalde ha donat pas a les intervencions de les 6 persones portaveus dels grups municipals. Després del discurs de Josep Perpinyà, l'acte ha finalitzat amb el Cant dels Segadors.