Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest estiu a #santjust s'han fet millores a equipaments i espais públics

L'estiu és una bona època per fer millores i obres que intercedeixin el menys possible en la vida quotidiana del veïnat i millorar els espais públics de cara al mes de setembre.  Per aquesta raó, s'aprofita per fer obres a les escoles i equipaments públics.

Com cada estiu s'han fet petits arranjaments i obres de manteniment a les escoles, però en el cas de l'Escola Canigó s'ha fet una actuació més important.  A l'edifici Sant Ferran de l'escola s'ha canviat la fusteria d'al·lumini de l'edifici i s'han renovat els lavabos.  Aquesta inversió s'ha fet amb cofinançament amb la pròpia escola. Les obres s'han fet en el termini previst amb la qual cosa el curs escolar s'iniciarà amb totes les obres acabades.  

D'altra banda, s'ha fet l'arranjament i el manteniment del Camí de la Muntanya amb una inversió de 120.000 €.  S'ha actuat en una longitud de 1.115,86 metres i una superfície de 5.021,37 m2.  En aquesta ocasió també s'ha executat l'actuació en el termini previst.

Aquest estiu també ha finalitzat la primera fase de la remodelació de la masia de Can Freixes. El que s'ha fet és assegurar la part de la coberta de la masia, que data del s. XVIII i que està situada al centre del poble. Resta per més endavant, en una altre fase d'obres, la connexió i obertura dels jardins de la finca amb accés per a la ciutadania.

Per últim, la Unitat d'Intervenció Ràpida (UR) a la via pública ha fet diversos treballs de manteniment a la via pública en els diversos barris de Sant Just Desvern.