Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El president de la Generalitat presideix els actes de celebració del XXV aniversari de l'Escola de Formació Professional Antoni Algueró

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, presidirà el proper dilluns, dia 7 de maig, a partir de les 13 hores, els actes de celebració del XXV Aniversari de l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró, el centre educatiu capdavanter de les indústries gràfiques. A l’acte també assistiran la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, el regidor d’Educació, Lluís Monfort, el president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, Bernat Gómez, el President de la CEOE, Joan Rosell, i el President de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, a banda d’altres membres del Govern de la Generalitat.
 
Des de fa 21 anys, l'Escola de Formació Professional Antoni Algueró té la seu a Sant Just Desvern gràcies a l'acord que va subscriure amb l'Ajuntament i pel qual es va construir l'edifici en un terreny públic.  El centre pertany a la Fundació Indústries Gràfiques, una entitat privada, sense ànim de lucre, sorgida al si del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, i de la qual en forma part l'Ajuntament de Sant Just Desvern. 

 L'Escola té com a objectiu principal la formació professional reglada, ocupacional i contínua de la família professional d´Arts Gràfiques. Es va crear el 1987 i cada any s’imparteixen més de 200 cursos de diferents modalitats i temàtica, el que representa més de 25.000 hores lectives i prop de 3.000 alumnes. La majoria d’aquests cursos són subvencionats íntegrament.

L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró compta amb una infraestructura moderna que permet impartir una formació de qualitat en les millors condicions. Aquesta infraestructura, amb uns 8.000 m2, constitueix un centre d’ensenyament capdavanter de les indústries gràfiques, dotat de recursos pedagògics i tècnics òptims, distribuïts en quatre àrees de treball: Preimpressió, Impressió, Postimpressió i Altres.

El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya

El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya és l’associació constituïda per la unió d’industrials gràfics i de manipulats del paper i el cartró. Actualment hi ha aproximadament 1.700 empreses agremiades a l’entitat que és la via natural de defensa dels empresaris del sector. Bernat Gómez Masana, n’és el seu President.

AGENDA

Dia: Dilluns, 7 de maig de 2012

Hora: 13,00 h.

Lloc: Escola de Formació Professional  "Antoni Algueró" Parlament Català, 1-3. Sant Just Desvern (Autopista B23 - Sortida: St. Just Desvern / Esplugues / St. Joan Despi / Cornella (en front TV3 - www.escolaalguero.net/index.php/la-escuela/como-llegar)