Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal del mes d'abril ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 281 corresponent al mes d'abril de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. La publicació en paper es repartirà els propers dies a totes les llars del municipi i als equipaments públics. 

Quatre imatges de diferents projectes que s'han dut a terme a Camoapa en el marc de l'agermanament entre Sant Just Desvern i el municipi nicaragüenc il·lustren la portada d'aquest número. A l'interior s'hi pot trobar un repàs dels 25 anys d'agermanament, amb declaracions de persones que van impulsar i que hi estan directament implicades. L'entrevista del mes, al president d'ASODHERMU -que és l'associació contrapart de Sant Just Solidari a Camoapa- també està relacionada amb el tema principal perquè ens parla de l'impacte que ha tingut l'agermanament i els projectes actuals i de futur. 

Els nous plans d'ocupació per a persones aturades, l'estudi dels hàbits esportius de les persones grans de Sant Just per part de la UAB amb la voluntat de saber per quins motius aquest col·lectiu abandona la pràctica esportiva, el balanç de la recollida de residus 2015 i la nova edició del projecte educatiu Connecta amb la implicació de set empreses i serveis locals, són altres temes de la nova publicació. 

A la fitxa de servei públic s'explica el de protecció civil, un servei de prevenció i actuació al servei de la ciutadania que compta amb el suport de l'Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Sant Just Desvern. 

El Butlletí també recull les imatges de les activitats que s'han fet al municipi per celebrar el Dia Internacional de la Dona, i les recomanacions literàries per aquest Sant Jordi per part de les persones que estan al capdavant dels establiments de venda de llibres. A l'apartat d'agenda, podeu consultar tots els actes previstos per la diada de Sant Jordi, així com altres propostes a tenir en compte.

La contraportada d'aquest número és el cartell de Sant Jordi 2016.