Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal del mes de maig ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 282 corresponent al mes de maig de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. La publicació en paper es repartirà els propers dies a totes les llars del municipi i als equipaments públics. 

Del 2 al 13 de maig és el termini de preinscripcions per al curs 2016-2017 a les escoles bressol. Així doncs, comença el procés de decisió familiar per triar-ne centre, i el tema principal d'El Butlletí d'aquest mes és sobre els centres d'educació 0-3 anys que hi ha en el poble, tan públics com privats. La imatge que il·lustra la portada és, justament, de criatures de l'Escola Bressol Municipal Marrecs. 

També hi ha declaracions, acompanyades de la trajectòria professional, de les tres persones del poble guardonades amb els Premis Nacional de Cultura 2016: el Josep M. Aragonés Gaya i la Rosa M. Fusté Parellada, de la productora Antaviana Films, i de l'actriu Clara Segura. 

Les accions per sensibilitzar del risc de consum de drogues al jovent, la propera obertura de la convocatòria de subvencions de l'IBI 2015, i la presentació pública del Pla d'Acció Municipal pel període 2015-2019 són altres dels temes que recull la publicació d'aquest mes. 

A la fitxa de servei públic s'explica l'Arxiu Municipal, obligatori pels ajuntaments de més de 10.000 habitants i que garanteix el dret a una informació lliure, gratuïta i de qualitat. 

Imatges de diferents activitats que s'han dut a terme en el marc de la programació de Sant Jordi i també d'altres iniciatives organitzades per entitats locals al llarg del mes d'abril, i una tria d'activitats previstes per al maig, es poden veure a les darreres planes del butlletí. 

La contraportada d'aquest número són els Casals d'Estiu.