Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El butlletí municipal de juny ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 283 corresponent al mes de juny de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. La publicació en paper es repartirà els propers dies a totes les llars del municipi i als equipaments públics. 

Les diferents cites esportives que coincideixen aquest mes de juny, com la Festa de l'Esport -el dia 19-, la 11a Volta del Turons -el dia 12-, i un repàs a la situació actual de l'esport al municipi és el tema que obre la publicació d'aquest mes. L'entrevista al president del Club de Bàsquet Sant Just amb motiu del 60è aniversari de l'entitat i els diferents actes que tenen preparats per celebrar-ho també va lligada amb el tema principal. 

La campanya de civisme "La caca és del gos. La cagada és de qui no la recull", ideada per un grup de nois i noies de 4t d'ESO de l'INS Sant Just en un dels projectes d'Aprenentatge i Servei (APS) del curs escolar 2015/2016, per incidir en la necessitat i obligació de recollir els excrements dels animals de companyia amb diferents accions; les noves accions del procés de participació del Pla Jove i del Fòrum de residus (que es farà el 9 de juny) són altres dels temes que recull el Butlletí d'aquest mes. 

A la fitxa de servei públic s'explica l'Atenció domiciliària: un conjunt de serveis que es presten dins del domicili de les persones que ho necessiten per tal de millorar la qualitat de vida de les persones i donar-les una atenció digna i integral. Van adreçats a persones dependents de qualsevol edat i són gratuïts per les persones beneficiàries. 

El triomf del grup integrat per alumnat de l'escola Antoni Algueró i el Centre Pilot Asproseat al projecte comarcal d'innovació Innolab gràcies a un repte per reduir les deixalles generades en les festes populars, i la llum verda a un projecte europeu de promoció local que beneficiarà Sant Just també són temes destacats. I en les darreres planes es poden veure imatges de la Festa de la Pau i d'altres iniciatives organitzades per entitats locals al llarg del mes. 

La contraportada d'aquest número és el cartell de la campanya de civisme esmentada.