Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust tanca el trànsit de vehicles a la zona centre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

En aquest sentit, s'han organitzat diferents accions. La principal serà el tancament al trànsit de vehicles als carrers Raval i Bonavista (des de Badó a Monistrol) els dies 22, 23 i 24 de setembre, de 10.30h fins al vespre. En tota aquesta zona tampoc es podran estacionar ni vehicles ni motos, per la qual cosa s'habilitaran aparcaments per a motocicletes als carrers Mercat i Freixes i el comerç facilitarà tiques de 2h d'estacionament gratuït per a l'aparcament públic del Mil·lenari.

La pacificació i l'alliberament de vehicles d'aquestes vies a favor dels vianants anirà acompanyada d'activitats ciutadanes, com un punt per provar bicicletes elèctriques, oferta de productes al carrer del comerç de la zona, obertura de noves terrasses de bars i restaurants, espectacles, etc.

Les activitats però, s'inicien demà dimarts 20 de setembre amb la cursa de transports 2016. Es tracta d'una cursa cívica entre diferents modes de transport que compara els costos totals (temps, benzina, aparcament...) que comporta arribar, des del centre del municipi fins la zona universitària de Barcelona, encara us hi podeu inscriure des de la web. http://transportpublic.org/agenda/details/200-cursa-de-transports-2016-regio-metropolitana-de-barcelona

Ràdio Desvern també participarà amb una programa especial el dijous 22 al matí des de la zona restringida al trànsit. El mateix dia, però ja a la tarda, hi ha previst un espectacle de màgia i per divendres 23 a la tarda, conta contes i xocolatada.

El divendres per la tarda hi haurà al Parador, un taller gratuït d'inspecció tècnica de bicicletes.

La Setmana de la Mobilitat finalitzarà diumenge 25 amb la passejada popular amb la Baixcicletada, la passejada en bicicleta que diferents muncipis de la comarca organitzen des de fa 12 anys i que ha esdevingut un referent en l'àmbit català. El recorregut passa pel Parador a les 10.30h i finalitza amb una gran festa al Parc de Torreblanca.

Podeu consultar totes les activitats a santjust.cat i als documents adjunts.

A4_Bonavista.pdf cartell_activitats_mobilitat_2016.pdf