Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust: comencen les activitats als parcs, platges i rius metropolitans

Ha començat un nou cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Amb aquesta iniciativa, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona conviden la ciutadania a descobrir la natura que ens envolta através d'activitats, tallers i visites guiades.

La primera activitat d'aquesta edició es va fer el passat dissabte, 1 de març, al parc de Torreblanca de Sant Just Desvern. Es tractava d'un itinerari educatiu, adreçat a famílies, de descoberta de la vegetació singular d'aquest espai per tal de conèixer els seus orígens, la seva evolució, secrets i curiositats per mitjà d'una visita guiada pensada per als petits de la família. 

Entre els mesos de març i juny, sempre en cap de setmana, hi haurà una proposta en un indret diferent de l'entorn natural metropolità: parcs, estanys, jardins, platges i rius. Amb aquestes activitats, les persones assistents podran descobrir des de com ajuden els parcs a la millora de la biodiversitat urbana -coneixent la vegetació singular, els vivers, observant els animals i participant directament en la millora ambiental a partir d'accions de voluntariat- fins a descobrir com s'estan recuperant diferents zones del riu Llobregat, les dunes litorals, l'estany de la Murtra al Delta i l'antic abocador de residus de la Vall d'en Joan al Parc Natural del Garraf. 

La inscripció és imprescindible per participar a qualsevol de les activitats al telèfon 93 256 22 20 l a activmuseuciencies@bcn.cat (10 dies abans). Més informació al web de l'AMB i al del Museu de Ciències Naturals

 

ACTIVITAT

Itinerari educatiu de descoberta de la vegetació singular del parc de Torreblanca

Dissabte 1 de març, d'11 a 13 h

Punt de trobada: porta d'accés al parc des de ctra. Reial, 167

(a prop parada trambaix "Consell Comarcal") Sant Just Desvern

activitats.pdf