Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest mes torna "Aprenem plegats", l'espai de reflexió per a famílies amb fills i filles de #santjust

Comença la tercera edició del projecte "Aprenem plegats", un espai adreçat a les famíies per compartir les experiències de la criança i de l'educació i del pas de la infància a l'edat adulta. 

Amb la dinamització de les persones professionals, els grups participants poden reflexionar sobre el fet de ser mares/pares  de fills/es adolescents o el paper de l’acompanyament que les famílies poden fer a l’adolescència. És amb la finalitat de viure d’una manera positiva aquesta etapa: aprenent  plegats, habilitats per facilitar la comunicació, gestionar les emocions, establir límits i normes de funcionament... en un entorn de canvis, preocupacions i angoixes, frustracions, dificultats i èxits, estils i influències diverses.

Es tracta de dos cicles de tallers i xerrades, un adreçat a les famílies amb infants de 6 a 12 anys, i un altre a les famílies amb jovent de 12 a 16 anys. 

El grup de 6 a 12 anys es troba un dimarts al mes, de 19 a 20.30 h, a La Vagoneta. La primera sessió és l'11 de novembre. Les 20 places per participar en aquest grup ja estan cobertes. El taller del grup de 12 a 16 anys  és un dijous al mes, de 19 a 20.30 h, a l'equipament Les Escoles. Comença el 13 de novembre. Encara queden places lliures i les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic xarxa06santjust@gmail.com. 

Aprenem_Plegats_la_vagoneta_6-12.pdf Aprenem_Plegats_les_escoles_12-16.pdf