Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest novembre a #santjust, activitats i tallers per fomentar els hàbits saludables

Durant tot el mes de novembre, els infants de les escoles de primària i de secundària de Sant Just Desvern participaran en tallers per fomentar els hàbits i l’alimentació saludable, i conèixer eines que els ajudin en les seves relacions afectives. La prevenció és fonamental per garantir una bona qualitat de vida. El mes de la Salut es fa amb el suport de l’ABS, empreses especialitzades, personal professional implicat i voluntariat expert, juntament amb l’Ajuntament.

Al llarg del mes, l’alumnat de primària rebrà coneixements sobre nutrició, hàbits posturals, el respecte al silenci o com fomentar les relacions igualitàries. A l’Institut, s’incidiran en altres qüestions com els trastorns alimentaris; la prevenció en el consum d’alcohol, cànnabis o tabac; els riscos dels tatuatges o piercings; la prevenció d’accidents de trànsit, així com tallers d’autoestima i de relacions igualitàries i sexuals.

Hi haurà també un taller per a les famílies relacionat amb l’autoestima i l’adolescència, i un altre sobre el malbaratament alimentari. Al Casal de Joves, es podrà veure l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes”.

D’altra banda, el 14 de novembre hi haurà una jornada de 9 a 14h on es fomentaran hàbits saludables per la ment i el cos, com són la pràctica del ioga, fer un esmorzar saludable, sortir a caminar, practicar el kung fu infantil o fer zumba. Professionals de Sant Just relacionats amb la salut participaran a la jornada “Un Tast de Salut”, juntament amb personal de l’ABS i de l’Ajuntament.

S'adjunta l'arxiu amb el programa d'activitats

Activitats_Mes_Salut_2015.pdf